falafel vegetarià
Ingredients:
250 grams de cigrons ecològics secs
1 ceba mitjana
1 Pebrot vermell
2 dents d'all
unes fulles de julivert
sal al gust
1 cullerada sopera de comí
2 cullerades soperes de masala
Oli d'oliva verge
Som
el que mengem, per tant intentarem que tots els productes siguin
ecològics o de proximitat, per tal de no menjar pesticides ni
transgènics. Sempre és millor si ens ho podem cultivar nosaltres
mateixos.
Deixarem
els cigrons en remull 24 hores. Després els passarem per aigua i els
deixarem escórrer. Seguidament afegirem la ceba, el pebrot, els alls, el
julivert, juntament amb la sal i les espècies i ho passarem tot pel
turmix.
Podem
deixar-ho reposar tot durant una hora, però si no es té temps, no passa
res. A continuació es fan ses croquetes i les fregim amb s'oli d'oliva
fins que estiguin dorades.
Les podem presentar amb pa de pita i salsa de iogurt.
Salsa de iogurt:
1 gra d'all
1 iogurt natural, pot ser de cabra, ja que la proteïna de la vaca no es gaire saludable per a les persones.
1 cullerada d'oli
1 culleredeta de comí (qualsevol espècie)
1 polsim de sal
Piquem
l'all al morter, i afegim l'oli, la sal, l'espècie i remenem. Després
afegim el iogurt i ho mesclam tot. Ja està a punt per a servir.
Que vagi de gust!!!
Comentarios
Publicar un comentario