Pastís d'avellanes

Aquesta és una de ses meves postres preferides, és una recepta de la meva mare que li va ensenyar na Nuri de Ca na Genera quan jo era petita. És ideal per a celebracions o per a sorpendre es teus amics en un dinar. Esper que vos agradi i és molt fàcil de fer.

Ingredients:
6 ous
250 grams d'avellanes
250grams de farina
50 grams de maicena
150 grams de sucra moreno
1 tarrina de margarina
1 sobre de llevadura

Primer de tot amb el turmix o s'aparell que tinguem picam ses avellanes. És el que costa més de sa recepta perquè es fa una espècia de pasta i s'ha de desendollar s'aparell per treure-ho i continuar, però ja veureu que bo que surt.

Després batem els ous en un recipient.
Cal recordar que és millor consumir ous ecològics, ja que ses gallines viuen en millors condicions i reben una alimentació amb blat sense modificar genèticament. Com podem saber si els ous són ecològics? doncs amb el codi que porten. El número primer que trobem al codi va del 0 al 3, el 0 equival a ecològic, l'1 a gallines de pagès que no mengen pinso ecològic, el 2 a gallines que viuen tancades; però no en gàbies, i el 3 equival a gallines que viuen en gàbies tancades sense veure sa llum del sol. Després del nombre trobarem el país del qual provenen. És important fer un consum responsable.

Quan hem batut els ous afegim la resta d'ingredients: la margarina, la maicena, sa farina, sa sucra i ses avellanes. Ho remenam tot fins que no quedin gromulls i estigui tot ben mesclat. Finalment afegim es sobre de llevadura.

Precalentem el forn a 180º. mentre posam tota sa mescla en un recipient per a pastissos que haurem fregat amb una gota d'oli d'oliva i cap al forn!
El deixarem coure de 35 a 40' per saber si està fet el punxarem amb una forquilla i si surt neta és que ja està.

El podem presentar amb lacasitos o amb una mica de floreti.

Que vagi de gust!

Comentarios

El més vist!

DESSUADORA OTTOBRE

Vestit Luar!

Manta per nadons de la Pantigana