Pastís de formatge amb melmelada

Fa anys, la meva cunyada Olga, sempre feia uns pastissos de formatge boníssims!! i aquí teniu la recepta!

Aquest ens el vam menjar dissabte per celebrar l'arribada de n'Edna, va ser la primera calçotada de n'Alguer i sa veritat és que s'ho va passar genial...



Ingredients:

4 iogurts naturals
3 ous
1 tarrina de Philadelphia
50 gr. de maicena
9 cullarades soperes de sucre

1 paquet de mantega
1 paquet de galletes

1 pot de melmelada.

En un bol barregem els iogurts, els ous, la Philadelphia, la maicena i el sucre. A casa li fem una passada pel turmix i cap al forn uns 20 minuts que prèviament haurem escalfat a 280º

Mentre es fa el pastís posem la mantega a desfer amb un trianet al foc, alhora piquem el paquet de galetes fins que quedi esmicolat, ho podem fer amb el turmix o amb el morter, d'aquesta manera és una mica més llarg.
Quan les galetes estan al punt i la mantega s'ha desfet ho barrejam tot i seguidament ho posem al fons del motllo, com la mantega estava calenta ho podrem escampar amb molta facilitat i cap a la nevera.

Al cap de 20 minuts, bé quan punxem una forquilla i surti neta ja sabrem que està al punt. Deixem refredar la base i quan estigui freda ho afegim a la base de la galeta, posem la melmelada que vulguem i ho deixem reposar mínim una hora a la nevera!

que vagi de gust... segur que triomfau com nosaltres a sa calçotada!!





Comentarios

El més vist!

DESSUADORA OTTOBRE

Vestit Luar!

Manta per nadons de la Pantigana